Frequentietherapie

Wat houdt dit in ?

Deze behandelwijze is gebaseerd op uitvindingen in het gebied van quantumfysica en biofysica.
Men spreekt ook van bioresonantie.
Het betreft een alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat je lichaam door een energieveld is omgeven.

Onder de microscoop ontdekken we dat alles bestaat uit moleculen, neutronen en protonen.
Deze bouwstenen zijn de basis van alles om ons heen.
Alles is gemaakt van en bestaat uit energie.

Het gaat dus om alles, zodat ook virussen, schimmels en bacteriën een specifieke eigen trilling hebben.
Net als onze organen en onze lichaamscellen.
En deze trilling kan gemeten worden.

Wanneer de trillingen in en rond de cellen vervormen, neemt het vermogen van ons lichaam om zichzelf te reguleren af.
Elke cel heeft een eigen metabolisme : water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen getransporteerd terwijl metabolismeproducten naar buiten worden getransporteerd.
Bij cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen.

Deze “kleppen” in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte en worden gestuurd door een spanningsverschil.
Dit spanningsverschil is verantwoordelijk voor een gezond of ongezond celmetabolisme.
Frequentietherapie kan dit spanningsverschil optimaliseren.

Hoe werkt het ?

Via frequentietherapie maken we gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Het gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s ondersteunt je herstel door de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau te brengen.

Bij een frequentie-scan komt naar voor welke systemen in je lichaam niet meer in evenwicht zijn. Daarop wordt dan een gerichte behandeling gebaseerd.

De behandeling voorziet namelijk in het versterken van gezonde frequenties en het herstellen van de in disbalans zijnde frequenties.

De uitvoering van de behandeling vindt plaats door elektromagnetische trillingen toe te passen.

Deze sturen de chemische processen in het lichaam. Een kleine quantumsensor, die frequenties meet en vervolgens op maat genereert, helpt bij het bevorderen van  gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.

Je krijgt de frequenties toegediend die jij nodig hebt. Je kan er nooit teveel krijgen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Bovendien kan je het overal mee naartoe nemen en zijn de toepassingen zeer uitgebreid.

Een gezond lichaam en een gezonde geest betekenen levenskwaliteit !

Daarom bied ik jou via deze frequentietherapie toepassingen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen.

freqeuntie-mens

Wat is het effect ?

Het brengt ondersteuning in stressvolle situaties overdag, bij herstel en om rust te vinden in de avond.                                          Het helpt je vitaliteit te verbeteren zodat je levensenergie terug kan stromen.

Frequentietherapie schakelt de micro-organismen uit die verantwoordelijk zijn voor ziekte en optimaliseert het celpotentiaal (de electrische geladenheid van de cel).

Met andere woorden : het zelfherstellend vermogen of de natuurlijke helende kracht van het lichaam wordt ondersteund.

Je kan dit best begrijpen aan de hand van het beeld van de operazangeres die een kristallen glas met haar stem kan verbrijzelen : het glas trilt van nature op een bepaalde frequentie. Door hard op diezelfde juiste toon of frequentie te zingen kan het glas harder gaan trillen. Dat heet resonantie. Elke geluidsgolf duwt als het ware tegen het glas, wat de trillingen versterkt. Als de toon maar hard genoeg is, zal het glas uiteindelijk zo sterk trillen dat het versplintert.

Herstel van een orgaan is eveneens mogelijk door de frequentie van een gezond orgaan aan te bieden.                                            M.a.w. indien een zieke lever regelmatig wordt blootgesteld aan de vibratie van een gezonde lever, begint de zieke lever te vibreren op de gezonde frequentie. Op deze manier ondersteunt frequentietherapie jouw herstel.

Hoe ga ik te werk ?

Ik start met een analyse.

Ik voer een scan uit op je energieveld om te zien waar je lichaam uit balans is.

Deze disbalans kan zowel op fysiek maar ook op mentaal vlak zijn.

Na de analyse krijg je een verslag, een voorstel en een schema met de aangewezen programma’s en dus frequenties die je lichaam op dat moment ondersteunen.

Ik gebruik daarvoor een geavanceerd medisch apparaat dat je via mij kan bestellen indien je er zelf mee aan de slag wil gaan.

Bij gebruik van het apparaat krijgt je lichaam op celniveau de benodigde energie om te herstellen en gezond te blijven.

Het medische apparaat is speciaal ontwikkeld om frequentietherapie toe te passen of een resonantiebehandeling te ondergaan.

Een frequentiebehandeling werkt met elektrodes die frequenties in de vorm van geluidsgolven op het lichaam loslaten.

Er is sprake van het sturen van elektrische microstroompjes naar specifieke plekken in het lichaam.

Dit zorgt voor de celoptimalisatie en maakt het mogelijk om weer balans aan te brengen in het lichaamssysteem.

We brengen dus elektrodes aan op het lichaam. Bijvoorbeeld via oorclips of via  polsbandjes of met behulp van kleefelektrodes.

Het is mogelijk om in mijn praktijk een frequentiebehandeling te ondergaan of het apparaat zelfstandig aan te schaffen.

In dat geval is het op ieder moment mogelijk om een behandeling uit te voeren.

Je kan ook de behandeling vanop afstand krijgen. Dan worden de frequenties doorgestuurd naar je energieveld. Ik begeleid je graag. 

De behandeling zelf veroorzaakt geen pijn, maar neemt acute pijn vaak ogenblikkelijk weg.

Alles gebeurt in onderling overleg, individueel en zonder schadelijke nevenwerkingen.

Negatief denken, emoties die maar niet opgeruimd geraken, het dragen van een mondmasker, gebrek aan sociale contacten, .. ondermijnen ons immuunsysteem uitermate om dan nog te zwijgen van de vervuiling waarmee we dagelijks te maken krijgen. Bewustwording, inzichten en deze electronische hulp helpen de mens om weer gezond te worden en te blijven.

 

 

 

healy1-1

De mogelijkheid bestaat ook dat ik jou tijdelijk een apparaatje leen, zodat je het rustig kan uittesten. Zo kan je aan den lijve ondervinden wat dit toestel voor jou kan betekenen.

Spreekt dit jou wel aan ? Stuur me dan een berichtje.

 Grondleggers

De jarenlange research voor deze fantastische uitvinding werd gedaan door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Zij hebben reeds duizenden patiënten dmv frequentietherapie met succes behandeld.  Nuno is een Portugese therapeut die zeven privéklinieken leidt.

Hij is een specialist voor integratieve geneeskunde en celbiologie. Dankzij zijn ervaringen met duizenden patiënten kon hij de theorieën en resultaten van zijn onderzoek in de vorm van een verzameling van 144.000 zogenaamde “Gold Frequencies“ bij het project inbrengen. Samen met Marcus Schmieke is hij er uiteindelijk in geslaagd om frequentietherapie voor iedereen en overal beschikbaar te maken.

Waarom frequentietherapie ?

De quantumsensor heeft toegang tot meer dan 144 000 frequenties ! D

eze worden gedownload op een smartphone om dan via bluetooth te worden opgestuurd naar de quantumsensor, die deze dan naar jouw lichaam doorstuurt.

Indien je graag op een natuurlijke manier je lichaam herstelt, en graag je balans terugvindt, dan kan frequentietherapie een goede keuze zijn :

 • bij het ontgiften van toxines, zware metalen, virussen (Epstein barr,…), schimmels,..
 • om de werking van alle organen verbeteren
 • om het energieniveau van het lichaam verhogen
 • om het immuunsysteem, waardoor je minder vatbaar bent voor allergieën, verkoudheid en griep te versterken
 • bij pijn : na een val, bij breuken, post-operatief, bij ontstekingen,…
 • bij constipatie, het niet kunnen loslaten…
 • om het zenuwstelsel te kalmeren, waardoor je meer rust ervaart in je leven
 • als ondersteuning bij angsten, nervositeit, post traumatisch stress syndroom, emotionele balans, overprikkeling van het zenuwstelsel, loslaten van oude patronen, geestelijk welzijn,…
 • als bescherming tegen electrosmog en stralingen

Frequentietherapie heeft geen nevenwerkingen. Wel is het mogelijk dat  ontgiftingsverschijnselen optreden, zoals misselijkheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Dit kan je eenvoudig vermijden door voldoende water te drinken.

 • Tijdens zwangerschap en borstvoeding zijn behandelingen niet mogelijk.
 • Ook voor babies zijn behandelingen niet mogelijk.
 • Indien u een pacemaker of elektrische implantaten heeft, zijn enkel behandelingen op afstand mogelijk

Getuigenissen

 • B. had last van haar nieren. Ze moest constant naar het toilet. Op het moment dat ik een scan nam, had ze veel pijn in de onderrug. Ik stuurde haar enkele dagen de frequenties door die de scan uitkoos en na 3 dagen was de pijn verdwenen.
 • Onze poes was somber toen wij op verlof vertrokken. Onze buurvrouw liet me weten dat ze niet spinde, niet kwam flossen en haar eigenlijk totaal negeerde. Terwijl ze anders alle aandacht opeist. Ik deed een scan vanop onze vakantieplek en focuste me vooral op welke bachbloesems ze nodig had. Want dieren reageren heel goed op deze bloesems. Na het doorsturen van de gelinkte frequenties aan de nodige bachbloesems was onze poes weer in haar normale doen en spinde ze weer volop.

Wil je frequentietherapie persoonlijk ervaren? Wil je een lichaamsanalyse via je energieveld ontvangen ?

Wil je meer info ? Laat het mij weten. Ik help je graag verder !

Gratis Infosessies :

naar aanleiding van een promotie die de hele maand februari loopt, geef ik gratis infosessies op zaterdag 6/2 om 10u30, op woensdag 17/2 om 13u en op woensdag 24/2 om 13u. Dit duurt ongeveer een uurtje. Als je me een bericht stuurt dan krijg je de nodige zoomlink. Graag tot dan ! 

Referenties en links
Gratis BodyscanWil jij ook meer balans tussen werk en privé?

Blijf dan op de hoogte van mijn activiteiten en ontvang alvast deze gratis bodyscan die jou begeleidt naar een diepere ontspanning.

Schrijf je hier in en je krijgt hem gratis toegestuurd.

Scroll naar top