Huis voor Verbinding

 

 

Op 15 april 2023 opende ik de deuren van deze unieke ontmoetingsruimte in Haaltert waar verbinding tussen mensen centraal staat, gericht op welzijn, ontspanning en gezondheid.

 

Als coach begeleid ik graag mensen om in hun kracht te leren staan en de verbinding met zichzelf te (her)ontdekken.  In dit "Huis voor Verbinding" staat de verbinding met anderen centraal.

 

Je kan hier terecht voor een lezing, een workshop, een vertelavond, een groepstraining, een infosessie alsook voor ademsessies.

Telkens komt het thema  ont-moeting, ont-haasting en ont-stressing als een rode draad terug.

 

Wil je samenwerken om ook iets te organiseren in dit "Huis voor Verbinding", geef me dan gerust een seintje en we bekijken de mogelijkheden.

 

Tot binnenkort,

Katrien

 

 

Activiteitenkalender Huis voor Verbinding :

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe activiteiten, schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief via het contactformulier op deze website.

 

 

 

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld ? Hou de nieuwsbrief in de gaten zodat je tijdig kan inschrijven. Plaatsen zijn steeds beperkt.

 

 

Kleine opmerking :

in de Kasineweg zelf is geen parkeermogelijkheid. 

Je kan echter in de Bruulstraat, of op het Bruulplein (St Jozefskapel) of op de parking van basisschool De Krekel (Wypestalstraat, Haaltert) je wagen veilig achterlaten.

Vanaf de parking stap je dan links de Wypestalstraat verder omhoog en bovenaan in de bocht rechts kom je via het wandelpad uit in de Kasineweg. (het wandelpad is echter niet verlicht dus tijdens de winterperiode is dit 's avonds niet aan te raden) Kies dan eerder voor de Bruulstraat en het Bruulplein aub.

Het Huis voor Verbinding bevindt zich in nummer 14. 

 

Bedankt voor uw (parkeer)begrip en van harte welkom ! 

 

 

Wil je zelf een workshop of training organiseren ?

Heb je een verhaal te vertellen ?

Wil je graag een spreker uitnodigen maar heb je zelf de ruimte niet ?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Ademsessies

Door katrien | september 25, 2023

Data voorjaar 2024 : maandagen 13/5 – 10/6 Nieuw in Haaltert, sinds 2023 : ADEMCIRKEL (Bewust Verbonden Ademen) Adem is leven. Zonder adem kan je niet leven. BEWUST VERBONDEN ADEMEN geeft zowel lichamelijke als psychische en spirituele effecten. De workshop duurt ongeveer twee uur. Wij starten met een kennismakingsronde van een 15-tal minuten en gaan stilaan […]

plan parking HVV

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar boven