Kennismakingstraject

Stress inruilen voor veerkracht

Goed-in-je-vel zitten is dichterbij dan je denkt.

Naast een persoonlijke sessie krijg je in dit traject een oefening aangeleerd die elk lastig gevoel wegneemt.

Je krijgt meer veerkracht in de plaats.

Ideaal als je reeds een eerste stap wil zetten richting balans.

stencil-36s3fm

Ik ben erkend door de VESB (Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches) en onderschrijf hun charter en gedragscode om jou kwaliteit te kunnen garanderen.

Een coach werkt naast de begeleiding van de huisarts.

Een coach leert mensen om inzicht te krijgen in hun stressbronnen en stresscoping, hun grenzen te herkennen, minder veeleisend naar zichzelf te zijn, hun tijd beter te beheren, beter te relativeren en waar nodig wat gas terug te nemen. Ze werken ook aan terugvalpreventie.

Ze leren de balans tussen draagkracht en belasting beter bewaken en leren om inspanning en ontspanning af te wisselen.

Stressbestendigheid is immers een competentie die, net als andere competenties, met hulp van coaches is te ontwikkelen. (VESB)       

Enkele getuigenissen..

Ik kwam bij Katrien terecht met veel fysieke klachten. Na amper 4 sessies was ik van alle ongemakken vanaf ! Ik doe elke dag het “ABC van ontstressen” en ik voel mij daar heel goed bij. Ik heb spijt dat ik niet eerder bij Katrien ben gegaan. Het zou mij veel tijd en geld bespaard hebben aan onderzoeken. Voor mij is Katrien écht een aanrader. D. 

Katrien stelde me gerichte vragen waarvan ik wel de antwoorden wist maar ze zaten  verborgen onder teveel emotie. Hierbij was het opruimen van oude patronen heel effectief. Het ABC van ontstressen had heel vlug effect. Ik ben nu rustiger in zaken die me vroeger de kast op kregen en heb mijn geloof in mezelf terug gevonden . Het is een groeiproces maar ben blij dat ik mezelf heb teruggevonden. Petra

Referenties en links
Scroll naar boven